Marius Baciu este noul antrenor al formaţiei Concordia Chiajna

Publicat in Sport 06 Aprilie 2015 1343 ori
Google+ WhatsApp
Marius Baciu este noul antrenor al formaţiei Concordia Chiajna
Marius Baciu este noul antrenor al formaţiei Concordia Chiajna

Tehnicianul Marius Baciu este noul antrenor al formaţiei Concordia Chiajna, acesta semnând, azi, un contract valabil până în vară cu opţiune de prelungire, a declarat preşedintele grupării ilfovene, Cristian Tănase.

"Ne-am înţeles cu Marius Baciu, un antrenor pe care noi îl considerăm cea mai bună soluţie pentru Concordia în momentul de faţă. A semnat un contract valabil până în vară, cu drept de prelungire. Obiectivul lui Baciu este unul foarte clar, clasarea pe locul 11 la finalul actualului sezon", a afirmat Tănase.

Luni dimineaţă, conducerea grupării din Chiajna a reziliat pe cale amiabilă contractele fostului antrenor Marius Şumudică şi ale membrilor staffului său. Din echipa acestuia a rămas doar antrenorul de portari, Radu Sărdescu.

Marius Baciu, care a condus deja primul antrenament al zilei, va fi ajutat de secunzii Erik Lincar şi de Răzvan Rotaru.

Tehnicianul Marius Şumudică, instalat la 13 martie 2014, a fost demis de la Concordia Chiajna, duminică seară, după meciul cu FC Braşov, scor 1-1, din etapa a XIX-a a Ligii I. Concordia ocupă în prezent locul 11 în clasament, cu 27 de puncte.

sursa: mediafax

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.