Teixeira dezvăluie ce a vorbit cu Becali: ”A fost prima dată în viaţa mea când l-am văzut în realitate”

Publicat in Sport 31 Martie 2015 Actualizat: 31 Martie 2015 1090 ori
Google+ WhatsApp
Teixeira dezvăluie ce a vorbit cu Becali: ”A fost prima dată în viaţa mea când l-am văzut în realitate”
Teixeira dezvăluie ce a vorbit cu Becali: ”A fost prima dată în viaţa mea când l-am văzut în realitate”

Filipe Teixeira, mijlocașul Petrolului Ploiești, a dezvăluit ce a discutat cu patronul Stelei, Gigi Becali, la întâlnirea întâmplătoare din mall, de sâmbătă. Portughezul de 34 de ani, intrat în ultimele șase luni de contract, a fost văzut în acest week-end la masă cu finanțatorul echipei din Ghencea, într-un mall bucureștean. Gigi Becali a profitat de permisia de cinci zile primite de la penitenciar pentru a se ocupa și de câteva aspecte care țin de viitorul echipei.

Lusitanul a recunoscut, într-un interviu acordat Prosport, că a vorbit cu patronul roș-albaștrilor despre viitorul său, dar susține că Becali nu i-a spus în niciun moment că-l va lua la Steaua.

„Sâmbătă eram în mall să mănânc. Când, deodată, aud pe cineva care mă strigă pe nume: Teixeira! Teixeira! M-am întors și l-am văzut pe domnul Gigi Becali, care îmi făcea semn cu mâna să mă apropii. Educația nu mi-a permis să-l refuz pe om. A fost prima dată în viața mea când l-am văzut în realitate și am discutat cu el. Nu cred că am făcut ceva rău, stând de vorbă două minute cu el.

Domnul Gigi a zis că mă apreciază ca fotbalist încă de când eram la Rapid. M-a întrebat care e situația mea, ce o să fac din vară, dar nu mi-a zis că mă ia la Steaua. Repet, am discutat foarte puțin, doar două minute. Nu am semnat nici cu Steaua, nici cu o altă echipă. Nu văd de ce atâta scandal. Totul s-a întâmplat în loc public, cu atâția oameni în jurul nostru. Nu am fost acasă la dânsul și nu ne-am ascuns. Dacă era vorba de altceva, ne afișam în public?”, a declarat Teixeira.

Mijlocașul de 34 de ani a declarat că varianta de a semna cu Steaua din vară e una la fel de probabilă ca oricare alta. ”Pot discuta cu orice club mă dorește. Prioritate va avea Petrolul. Să vedem”, a mai spus brazilianul.

Întâlnirea dintre cei doi a alimentat polemica, întrucât Petrolul, echipa portughezului, dă piept chiar cu Steaua joi, 2 aprilie, de la ora 21:30, în returul semifinalei Cupei României. În meciul tur, la Ploiești, cele două echipe au remizat, 1-1.

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.