Gigi Becali, la masă cu Teixeira!

Publicat in Sport 30 Martie 2015 1773 ori
Google+ WhatsApp
Gigi Becali, la masă cu Teixeira!
Gigi Becali, la masă cu Teixeira!

Cele 5 zile de libertate pe care le-a avut Gigi Becali nu au fost folosite doar pentru a sta cu familia. Deşi spunea că nu mai este interesat decât de profit, patronul Stelei s-a ocupat personal de cel mai important transfer al verii pentru campioana României.

Gigi Becali s-a întâlnit personal cu Filipe Teixeira, 34 de ani, într-un mall din capitală şi au stat mult timp de vorbă, cel mai probabil despre trecerea acestuia la Steaua, din vară.

Atunci, mijlocaşul Petrolului va deveni liber de contract şi ar putea veni la Steaua pentru a-l înlocui pe Lucian Sînmărtean, care-i lipseşte mult campioanei în această a doua parte a campionatului.

Paparazzii de la Wowbiz i-au surprins pe cei doi la o masă, alături de alţi apropiaţi ai lui Becali, printre care şi Ionuţ Luţu.

"Pe mine mă interesează mîntuirea! Voi credeţi că mai are Steaua vreo valoare pentru mine? Pentru mine Steaua va fi o societate comercială care va cîştiga bani, iar eu la rîndul meu voi dona respectivele sume la bolnavi şi biserici", spunea Gigi Becali în urmă cu cîteva zile.

sursa: gsp

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.