O mică victorie la TAS pentru CFR Cluj

Publicat in Sport 27 Martie 2015 1107 ori
Google+ WhatsApp
O mică victorie la TAS pentru CFR Cluj
O mică victorie la TAS pentru CFR Cluj

Aflată în insolvență, cu interdicție la transferuri și cu o penalizare de 24 de puncte în clasament, CFR Cluj este în pragul colapsului. În urmă cu două săptămâni, ”feroviarii” au făcut cerere la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, solicitând ridicarea sancțiunii cu depunctarea și anularea interdicției la transferuri. Ambele cerințe le-au fost respinse atunci.

Acum, după două săptămâni, clubul ardelean a încercat din nou, reluând cererea la TAS. Tribunalul elvețian le-a respins din nou cererea de anulare a depunctării dar, palidă consolare, le-a ridicat interdicția la transferuri.

În iarnă, clujenii nu au putut să se întărească, din cauza sancțiunii dictate de Comisia de Disciplină a FRF. Totul a pornit de la neplata salariilor către vechii jucători, printre care Maftei, Voiculeț, Hora sau Sepsi, care au depus plângeri împotriva clubului CFR.

Ceferiștii clujeni au solicitat suspendarea deciziilor comisiilor FRF până la un verdict final în procesul de la TAS, dar Curtea de la Lausanne le-a acceptat doar parțial cererea. Chiar și așa, clujenii îi vor putea transfera acum pe fundașii Andrei Tînc și Plamen Krumov, liberi de contract, înaintea meciului retur cu Universitatea Cluj, din semifinalele Cupei României.

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.