Precauție maximă înaintea unui meci greu

Publicat in Sport 16 Martie 2015 1288 ori
Google+ WhatsApp
Precauție maximă înaintea unui meci greu
Precauție maximă înaintea unui meci greu

Tehnicianul “lupilor”, Mircea Rednic, nu-l poate folosi nici la partida de mâine seară, cu CSU Craiova, pe atacantul “Meme” Tchite. Accidentat la meciul cu CSMS Iaşi, vârful încă se resimte şi nu va fi forţat. La fel ca şi Pablo de Lucas. “Cu Tchite nu este o problemă mai gravă. Îmi pare rău că l-am aruncat în luptă la meciul cu Iaşiul. Mai are nevoie de timp, chiar nu vreau să-l mai forţez. Şi De Lucas ar fi vrut să intre, dar simte în continuare o încărcătură din cauza unei leziuni musculare. Ce să fac, să-l forţez şi pe el? Am soluţii în centru terenului, nu aici avem noi probleme, ci în atac. Sunt Marinescu, Filip, Coman şi Satli. Ultimul este o variantă pentru jocurile din deplasare. Acasă, nu!”, a spus “Puriul”. Pe lângă Tchite şi De Lucas, acesta nu se poate baza nici pe Tamuz şi Beţa, ambii aflaţi în recuperare.

Cârţu şi Săndoi schimbă foaia

Nemulţumiţi de evoluţiile şi rezultatele elevilor lor din acest retur (o victorie şi trei remize), Sorin Cârţu şi Emil Săndoi sunt decişi să opereze câteva schimbări în formula de start a oltenilor în meciul de mâine seară, de pe “Ilie Oană”. Frăsinescu va absenta sigur, fiind accidentat, în timp ce Achim, Băluţă şi Bawab, toţi cu evoluţii jenante în ultima vreme, au şanse mari să privească disputa de pe banca de rezerve. În locul celor cinci ar putea apărea Izvoranu, Dumitraş, Madson (acesta ispăşindu-și suspendarea) dar şi Herghelegiu.

300 de fani ai Craiovei vin la Ploiești

Meciul cu oltenii va fi primul în care abonații din cele două peluze își vor putea relua locurile după cele 6 etape de suspendare dictate de către Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal. Astfel, chiar și sectorul alocat fanilor care însoțesc echipa oaspete se va umple pe jumătate, circa 300 de suporteri din Oltenia anunțându-și prezența pe “Ilie Oană” la meciul de mâine seară.

Arbitru cu experiență

Meciul de mâine seară va fi condus de Pavel Cristian Balaj (Baia Mare). El va fi asistat de către Vasile Marinescu și Valentin Avram (ambii din Bucureşti). Cătălin Popa (Piteşti) și Denis Haidiner (Hunedoara) au fost delegați arbitri adiționali iar observatorii meciului vor fi Alexandru Deaconu și Paul Mincu (ambii din București)

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.