Pragmatici în prima repriză, letali după pauză

Publicat in Sport 04 Martie 2015 1127 ori
Google+ WhatsApp
Pragmatici în prima repriză, letali după pauză
Pragmatici în prima repriză, letali după pauză

CSU Ploiești – SCM U Craiova 83-67 (20-21, 20-17, 18-12, 25-17)

CSU Ploiești: Pot, Runkauskas, Flowers, Pelekanos, Zigeranovic

SCM U Craiova: Boltic, Bosnjak, Bureau, Bozovic, Marojevic

Campionii încep să lege din nou victoriile în Liga Națională, pe finalul sezonului regulat. După succesul de la Mediaș, Burlacu și colegii săi au dobândit un altul, la fel de important, pe teren propriu, cu SCM U Craiova, într-o partidă în care oaspeții au irosit practic ultima șansă de a mai spera la play-off.

Fără antrenorul Vladimir Arnautovic, plecat pentru câteva zile în Serbia pentru a-și rezolva unele probleme de familie, dar cu „secundul” Sasa Ocokoljic într-o permanentă comunicare cu elevii săi, CSU Ploiești a controlat ostilitățile în prima repriză. Runkauskas și Avramov au condus pe rând atacurile, iar Pelekanos, de la distanță, și Zigeranovic, de sub coș, au adus puncte importante. La fel de greu au cântărit, de partea cealaltă, și reușitele din spatele semicercului semnate de Bozovic, extrema de forță a oltenilor încheind prima parte cu un „buzzer” care a făcut ca tabela să indice o diferență destul de mincinoasă, 40-38.

Impulsionați de reușita lui Bozovic, craiovenii au continuat să se agațe de fiecare minge în debutul reprizei secunde. Boltic și Bosnjak au dus scorul la 42-46, obligând banca gazdelor să ceară timp de odihnă, iar, la reluare, Pot a ieșit la rampă prin câteva coșuri de la semidistanță care au răsturnat din nou tabela: 58-50 (min 30). Din acel moment și până la final, pe teren nu a mai existat decât o singură echipă, campiona en-titre, cu un plus evident de experiență și maturitate, tratând cu mult calm filmul jocului. S-a terminat 83-67 și CSU Ploiești se deplasează, duminică, în Trivale, pentru a susține examenul cu BCM U Pitești.

sursa: csuasesoft

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.