“Este un trofeu în joc şi asta spune totul!”

Publicat in Sport 04 Martie 2015 1322 ori
Google+ WhatsApp
“Este un trofeu în joc şi asta spune totul!”
“Este un trofeu în joc şi asta spune totul!”

Conferința de presă organizată de către oficialii Petrolului a fost onorată de prezența antrenorului Mircea Rednic şi a fundaşului Geraldo Alves. Încă de la bun început s-a precizat că reţinerea primarului Iulian Bădescu nu a afectat atmosfera de la echipă și că cel mai important lucru pentru partida de mâine seară ar fi ca Petrolul să nu primească gol.

În cadrul acestei conferinţe de presă, Rednic a spus că şi-ar dori să se joace calificarea încă din meciul tur și că ar vrea ca scorul să fie de 5-0 dar că are îndoieli că se va întâmpla aşa! “Este un trofeu în joc, ne dorim foarte mult să-l câştigăm. Suntem pregătiţi pentru a aborda aceste două jocuri. Calificarea se poate juca şi mâine şi în retur. Mi-aş dori, evident, să fie de la primul meci, chiar cu un 5-0, dar nu cred că se va întâmpla asta! Am văzut Steaua în meciul de la Craiova. Este o echipă foarte bună, iar Prepeliţă este un jucător important la mijlocul terenului. Discutând și despre debutul returului, sunt mulţumit de cele două victorii din campionat, dar nu şi de joc. Am suferit în atac, sper însă ca odată cu venirea lui Tchite, lucrurile să se schimbe. Nu este chiar sută la sută pregătit din punct de vedere fizic, dar măcar 60, 70 de minute cred că poate juca! Consider că vom avea de câştigat prin experienţa lui”.

Este cert, Tchite va debuta mâine, pe stadionul Ilie Oană, Rednic admiţînd că-l va arunca în luptă din primul moment pe pe belgianul venit de câteva zile, întrucât nu are alte soluţii viabile în atac. În locul lui Filip, suspendat, va evolua Laurenţiu Marinescu.

Geraldo: “Dorim să demonstrăm care este valoarea noastră reală”!

La rândul său, “căpitanul” Geraldo Alves a răspuns chestionărilor venite din partea mass-media: “Suntem liniştiţi din punctul de vedere al situaţiei financiare! Chiar știm foarte bine ce aşteptări avem de la club! Mai mult decât să ne antrenăm şi să fim cu gândul la fotbal, nu putem face în momentul de faţă. Vom vedea la vară ce va mai fi. Chiar ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu. Calificarea în finală este cea mai mare primă! Echipa este bine pregătită din punct de vedere fizic şi psihic. Mâine nu este un meci decisiv, dar este unul foarte important. Sunt două partide în care trebuie să jucăm inteligent. Va fi foarte important să nu luăm gol acasă. Aşteptăm mai mult de la noi, dorim să demonstrăm care este valoarea noastră reală”, a declarat Geraldo Alves.

Știut fiind faptul că fanii Petrolului au anunţat că-l vor primi cu ostilitate pe Guilherme Sitya, fostul fundaş stânga al Petrolului legitimat acum la FCSB, Geraldo a răspuns elegant unei întrebări legate de subiect: “Guilherme a jucat aici, chiar a fost un coleg foarte bun! Ştiu că ar putea fi primit cu ostilitate, dar este normal, pentru că există o rivalitate foarte mare între cele două echipe. Dar, se știe, aşa se întâmplă mereu în fotbal! Desigur, este mai uşor pentru un fotbalist experimentat să treacă peste acest gen de presiune, decât pentru unul aflat la începutul carierei”, a încheiat fundaşul Petrolului.

Oficialii meciului de mâine seară

Jocul dintre Petrolul și FCSB va fi condus de vâlceanul Adrian Comănescu. Acesta va fi ajutat de către asistenții Octavian Șovre (Oradea) și Vasile Marinescu (București) și arbitrii adiționali Radu Petrescu (București) și Marian Balaci (Drobeta Tr. Severin). Arbitru de rezervă va fi Radu Timar (Marghita). Partida va fi supervizată de către observatorii Octavian Goga (Brașov) din partea Ligii Profesioniste de Fotbal și Cornel Sorescu (Pitești) din parte Comisiei Centrale a Arbitrilor.

  

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.