Fabio Cannavaro a fost condamnat la 10 luni de închisoare!

Publicat in Sport 25 Februarie 2015 719 ori
Google+ WhatsApp
Fabio Cannavaro a fost condamnat la 10 luni de închisoare!
Fabio Cannavaro a fost condamnat la 10 luni de închisoare!

Fostul căpitan al Italiei, Fabio Cannavaro, a fost condamnat la 10 luni de închisoare în țara natală, fiindcă a intrat în propria casă, după ce i-a fost confiscată de autoritățile italiene.

În luna octombrie, autoritățile din Napoli au pus sechestru pe bunuri în valoarea de un milion de euro, aparținând lui Cannavaro și soției sale, acuzați de evaziune fiscală.

Luna trecută, fostul fotbalist a încălcat un ordin prin care i se interzicea să intre pe proprietatea confiscată, astfel că s-a ales cu o pedeapsă cu închisoarea de 10 luni. Nu au scăpat nici soția sa, Daniela Arenoso și nici fratele său, Paolo Cannavaro, de asemenea condamnați la 4, respectiv 6 luni de detenție. Toți trei au făcut apel la această decizie, iar pedepsele au fost suspendate, până la un verdict definitiv din partea unui tribunal.

În vârstă de 41 de ani, Cannavaro este acum antrenorul chinezilor de la Guangzhou Evergrande, acolo unde l-a înlocuit pe banca tehnică pe Marcello Lippi. Înaintea aventurii din China, i-a fost și secund lui Cosmin Olăroiu la Al Ahli.

Fabio Cannavaro a fost căpitanul Italiei la Cupa Mondială din 2006, câștigată de Squadra Azzurra după o finală cu Franța, decisă la penalty-uri. În acel an, fundașul central a câștigat și Balonul de Aur.

Paolo Cannavaro (33 de ani) este încă în activitate și joacă la Sassuolo, în Serie A.

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.