Prima conferință a Petrolului înaintea returului

Publicat in Sport 19 Februarie 2015 1286 ori
Google+ WhatsApp
Prima conferință a Petrolului înaintea returului
Prima conferință a Petrolului înaintea returului

Cum bine se cunoaște, Petrolul joacă, mâine seară, laPloiești, de la ora 20:30, primul joc oficial din anul 2015, cu FC Braşov.

Meciul a fost prefațat de o conferință de presă la care a participat Mircea Rednic, antrenorul principal al “lupilor”. Iată ce a spus coach-ul înaintea acestei importante partide: “Sunt mulţumit, în primul rând, că au rămas la echipă toţi jucătorii cu care am fost în cel de-al doilea cantonament din Antalya! E adevărat, a fost o perioadă de pregătire agitată, dar lucrurile s-au mai aşezat iar acum ne gândim doar la meciul de mâine seară, meci pe care trebuie neapărat să-l câştigăm. A fost o discuţie cu conducerea, ieri, băieţii au înţeles situaţia, chiar dacă nu le e uşor, chiar îi înțeleg, pentru că este vorba despre nişte bonusuri promise de către Primărie pe care se pare că nu le vor mai primi”, a început Mircea Rednic.

Din întrebările venite din sală și răspunsurile oferite a rezultat că nu puține sunt problemele vizând alcătuirea primei garnituri în vederea acestui meci important de vreme ce Ipsa şi Tamuz sunt accidentaţi, iar Satli este suspendat. „Voi începe cu Filip în centrul apărării, alături de Geraldo. Ioan a mai jucat acolo pe vremea când evolua la Oțelul, nu-mi fac griji! Apoi, în atac îl voi folosi pe tânărul Mareș, atât Pastorini cât şi N’Koyi nefiind soluțiile care să mă satisfacă. De altfel, niciunul nu m-a convins în Turcia! Ar fi evoluat și Vasilache, la mijloc, dar atât lui cât și ultimului venit, croatul Simurina, nu le-au sosit cărţile verzi. Dacă documentele vor ajunge în timp util, Vasilache va fi în lot mâine, dar la Simurina nu se pune problema să joace, cu toate că este pregătit fizic! Nu a făcut decât două antrenamente cu noi!”, a mai spus tehnicianul.

Rednic a mai vorbit și despre speranțele pe care le are în cooptarea, până duminică, a încă 3 fotbaliști, un tânăr de 18 ani provenit de la Metz, internațional la U-16, U-17 și U-18, în Franța. Ceilalţi doi sunt din campionatul Belgiei și, dacă vor veni, vor intra direct titulari, “pentru că au experienţă şi sunt pregătiţi, în condiţiile în care, în Belgia, campionatul s-a reluat de deja”, a precizat Rednic, fără să menţioneze şi despre cine ar fi vorba.

La final, “Puriul” a comentat și despre adversara de mâine seară. Iată ce a spus acesta: „FC Braşov are un antrenor nou şi mai mulţi jucători veniţi în această iarnă. Sunt foarte sigur că vor fi preocupaţi în primul rând de defensivă – la fel cum au făcut-o mai toate echipele care au scos puncte pe arena noastră - şi vor aştepta o eroare ca să ne prindă pe contraatac! Sperăm să nu fie vorba despre asta!”, a încheiat Rednic.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.