Alt “satelit”, același obiectiv: victoria!

Publicat in Sport 16 Februarie 2015 503 ori
Google+ WhatsApp
Alt “satelit”, același obiectiv: victoria!
Alt “satelit”, același obiectiv: victoria!

După victoria obţinută sâmbătă la Bacău, handbaliştii de la CSM Ploieşti au parte de o săptămână cu alte două meciuri oficiale, primul fiind programat mâine, de la ora 15:00, în Sala Sporturilor Olimpia”, cu CSU Suceava II, cel de-al doilea urmând să aibă loc sâmbătă, de la ora 11:00, la Alexandria, cu ACS Teleorman.

Confruntarea de mâine, a doua la rând în acest debut de retur în compania unei formaţii „satelit”, este aparent facilă, sucevenii situându-se în partea inferioară a clasamentului Seriei A a Diviziei A, însă antrenorul principal Dragoş Dobrescu e precaut şi cere concentrare: „Suntem favoriţi şi, în mod normal, ar trebui să câştigăm fără probleme, dar în astfel de meciuri trebuie să fii atent şi să le abordezi serios. Nu ştim dacă vor veni şi cu ceva jucători de la prima echipă, vom vedea la ora partidei, dar dacă vom trata meciul cu seriozitate trebuie să câştigăm indiferent cine va juca pentru Suceava. E o săptămână cu două jocuri, din care trebuie să ieşim cu două victorii, dar şi cu toţi jucătorii valizi, pentru că va urma o partidă extrem de importantă pentru promovare, cea de pe teren propriu, cu HC Argeş”. Tehnicienii CSM-ului nu se confruntă cu probleme de efectiv, toţi jucătorii fiind apţi din punct de vedere medical.

Partida cu CSU Suceava II va avea loc mâine, de la ora 15:00, în Sala Sporturilor Olimpia, accesul spectatorilor fiind gratuit.

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.