CSU Asesoft a încheiat un sezon european 2014-2015 de excepţie

Publicat in Sport 12 Februarie 2015 Actualizat: 16 Februarie 2015 1062 ori
Google+ WhatsApp
CSU Asesoft a încheiat un sezon european 2014-2015 de excepţie
CSU Asesoft a încheiat un sezon european 2014-2015 de excepţie

CSU Asesoft Ploieşti, campioana României la baschet masculin, a încheiat en-fanfare cea mai frumoasă aventură europeană din istorie. 16 meciuri la cel mai înalt nivel pentru o formaţie de club din România, 7 victorii – între care 4 la Ploieşti, şi un succes de pus în ramă pe terenul deţinătoarei trofeului EuroCup, Valencia Basket, reprezintă bornele unei campanii formidabile, la care puţini îndrăzneau să viseze în luna octombrie a anului trecut.

Miercuri seară, în Sala Sporturilor „Olimpia”, CSU Asesoft s-a impus cu 88-81 în faţa francezilor de la SLUC Nancy, rezultat în urma căruia a terminat grupa N pe locul 3, în spatele lui Lokomotiv Kuban şi Valencia Basket, ultimele două câştigătoare ale întrecerii.

După succesul de palmares cu SLUC Nancy şi încheierea aventurii europene, CSU Asesoft rămâne să se concentreze exclusiv pe întrecerea internă. Sâmbătă, de la ora 19:00, ploieştenii vor primi în „Olimpia” vizita Energiei Tg. Jiu, formaţie care se luptă cu şanse reale pentru accederea în sferturile de finală ale FIBA EuroChallenge.

sursa: csuasesoft

Sursa foto: Catalin Soare/ www.sportaction.ro

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.