Telemea de Sibiu, licență Asesoft!

Publicat in Sport 25 Ianuarie 2015 1072 ori
Google+ WhatsApp
Telemea de Sibiu, licență Asesoft!
Telemea de Sibiu, licență Asesoft!

Gazdele de la CSU Atlassib Sibiu au pierdut, aseară, partida disputată pe terenul Sălii Transilvania în fața campionilor de la Asesoft Ploiești, scor final 63-70 (14-28, 13-16, 12-16, 24-10).

Gruparea antrenată de Vladimir Arnautovic s-a impus rapid în fața baschetbaliștilor sibieni, al căror joc a fost lipsit de cursivitate și concentrare, și a condus până în sfertul trei la diferență de aproximativ 20 de puncte.

Sibienii au reușit să se adune pe teren și să mai recupereze din handicap abia în ultimele 10 minute, până atunci ploieștenii având mai mereu o diferență de 15-20 de puncte!.

În ciuda meciului slab prestat de sibieni, cei  peste 1000 de fani prezenți în sală, care și-au dorit ca CSU sa-și ia revanșa după meciul tur (91-71),  au susținut în permanență echipa condusă de Miodrag Perisic.

Din păcate, din prea mult zel, fanii ardeleni au scandat mesaje xenofobe la adresa arbitrilor iar pe elevii lui Arnautovic i-au înjurat în permanență, mai abitir la finalul meciului!

Marcatori

CSU Sibiu: Bojovic (18 puncte), Seals (4p), Calotă (6p), Zyle (5p), Johnson (5p), Lee (9p), Hurd (16p)

CSU Asesoft: Pelekanos (2p), Labovic (11p), Cooper (18p), Flowers (20p), Runkauskas (19p)

Declarații după meci

Miodrag Perisic, antrenor principal CSU Sibiu: ”Au fost mai buni ca noi iar noi nu am jucat așa cum cred că ar fi trebuit să jucăm. Am avut una dintre cele mai proaste partide din acest sezon pe terenul nostru. Îi felicit pe oaspeți pentru victorie, iar noi va trebui să analizăm jocul nostru.Vreau să le mulțumesc spectatorilor care au fost minunați  și sunt dezamăgit pentru că noi nu am oferit mai mult în seara aceasta și sper că ne vom revanșa pe viitor”.

Vladimir Arnautovic, antrenor principal Asesoft Ploiești: ”Sunt foarte mulțumit de primele trei sferturi, când am avut o apărare foarte bună. Am avut și avantaj, a fost totul perfect. Ultimul sfert, însă, nu. Le-am cerut jucătorilor să joace atacul mai lung, dar să se miște mai repede. Am dat numai 10 puncte într-un sfert și am primit 24. A fost și oboseala și un fel de relaxare, după 25 de puncte când era clar că vom câștiga meciul. Sibiul a arătat încă odată că este o echipă foarte periculoasă și nici la 25 de puncte nu poți să fii liniștit”.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.