Petrolul a pierdut primul meci de pregătire din Antalya

Publicat in Sport 23 Ianuarie 2015 728 ori
Google+ WhatsApp
Petrolul a pierdut primul meci de pregătire din Antalya
Petrolul a pierdut primul meci de pregătire din Antalya

Neftci Baku – Petrolul Ploiești 1-0 (1-0)

După ce Mircea Rednic a programat un antrenament ușor în această dimineață, axându-se, în principal, pe faze fize, pentru confruntarea cu azerii de la Neftci Baku a decis să alcătuiască două echipe, câte una în fiecare repriză.

Meciul s-a disputat pe terenul secund de la complexul sportiv Mardan”.

Iată componența celor două echipe:

Neftci Baku: Stamenkovic – Magsad, Yunuszade, Kardoso, Silva, Cruz – Ramos, Seyidov – Vobay, Abdullayev – Eliyev.

Petrolul Ploiești: Cobrea – Peteleu, Geraldo (cpt.), Ipsa, Beța – Nepomuceno, Mustivar, Marinescu, Gallegos – Pastorini, N’Koyi.

Potrivit ofițerului de presă al clubului ploieștean, Cristi Notaru - cel care a realizat live-textul meciului - Petrolul a început mai bine, a dominat teritorial și a avut șansa deschiderii scorului, dar Peteleu (5) a fost blocat în marginea careului de 6 metri.Opt minute mai târziu, Nepomuceno a centrat de pe dreapta, din lovitură liberă, balonul a ajuns la Mustivar, dar șutul mijlocașului central a fost respins în corner de un apărător azer!

În minutul 36, împotriva cursului jocului, Neftci a deschis scorul prin fundașul CRUZ, acesta reluând cu capul, sub transversală, un balon centrat din flancul stâng: 0-1!

Petrolul a început repriza secundă cu următorul ”11”: Bolboașă – Alcenat, Ipsa, Satli, Beța – Mareș (Chiriță), Filip, De Lucas, Teixeira (cpt.) – Astafei, Tamuz.

Echipa “lupilor” a încercat sa facă un presing continuu și să-și surprindă adversara dar posesia îndelungată și ratările lui Tamuz sau Teixeira i-au privat pe elevii lui Rednic de golul meritat.

Pe final, Neftci a avut șansa de a majora diferența, însă Bolboașă a respins de sub transversală reluarea din foarfecă a lui Nfor.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.