Handbaliștii CSM-ului fac cantonamentul la Cheile Grădiștei

Publicat in Sport 13 Ianuarie 2015 1097 ori
Google+ WhatsApp
Handbaliștii CSM-ului fac cantonamentul la Cheile Grădiștei
Handbaliștii CSM-ului fac cantonamentul la Cheile Grădiștei

Începând de mâine, timp de o săptămână, handbaliştii de la CSM Ploieşti îşi vor stabili cartierul general la Hotelul Sport, de la Cheile Grădiştei, destinaţia aleasă în această iarnă de oficialii clubului pentru pregătirea centralizată de iarnă.

Directorul tehnic Ion Nicolae şi antrenorul principal Dragoş Dobrescu îi vor avea la dispoziţie pe toţi cei 17 sportivi din lot, printre ei numărându-se şi ultimul sosit, Alexandru Tărâţă, de la Ştiinţa Bacău, dar şi George Stăncioiu, care a efectuat astăzi primul antrenament din 2015 după ce, în primele zile ale anului, s-a îmbolnăvit de varicelă.

Lotul care va face deplasarea este următorul: Marian Dumitru şi Daniel Rotaru (portari); George Stăncioiu, Marius Mihoci, Bogdan Năstase, Alexandru Budui, Bogdan Botezatu, Alexandru Tărâţă, Emilian Turcu, Alexandru Pâslaru, Victor Hoinaru, Andrei Hodorogea, Andrei Macovei, Sorin Cârstea, Narcis Zamfir, Gheorghe Roman şi Dorian Sava (jucători de câmp).

Pe perioada cantonamentului, handbaliştii se vor antrena atât prin zăpadă, cât şi în sala de sport din localitate, cea care va găzdui şi un prim meci de verificare în 2015, cel mai probabil vineri după-amiază, de la ora 18:00, cu campioana HCM Constanţa, aflată în ultimele zile ale stagiului de la Cheile Grădiştei.

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.