Rednic a semnat contractul cu Petrolul

Publicat in Sport 10 Ianuarie 2015 1161 ori
Google+ WhatsApp
Rednic a semnat contractul cu Petrolul
Rednic a semnat contractul cu Petrolul

În această zi, chiar la ora prânzului, la sediul clubului din strada Stadionului a avut loc întâlnirea dintre directorul executiv Alexandru Crângu și Mircea Rednic, ultimul venind însoțit de către una dintre fiice, Luana.

Întâlnirea a durat mai puțin de 15 minute, semn că totul era bătut în cuie și doar semnăturile girau valabilitatea contractului scadent în vară. Alături de Rednic, în calitate de secund, va coordona echipa Valentin Sinescu, ultima oară la Oțelul Galați.

Cum bine se știe, luni, 12 ianuarie, “lupii” se reunesc la “Ilie Oană”, marți se va efectua vizita medicală iar joi de dimineață delegația va lua cap compas Antalya, mai precis stațiunea Lara, pentru un prim cantonament al iernii.

Mai multe despre programul acelor zile - și nu numai - veți afla peste câteva ore, oficialii clubului fiind în plin proces de antamare a meciurilor de pregătire și a orarului de zi cu zi, în Turcia.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.