Brandan, OUT de la Craiova!

Publicat in Sport 06 Ianuarie 2015 1206 ori
Google+ WhatsApp
Brandan, OUT de la Craiova!
Brandan, OUT de la Craiova!

Bawab şi Brandan s-au numărat printre absenţii de la reunirea lotului echipei CS U Craiova. Oficial, cei doi au primit câteva zile în plus de vacanţă din partea conducerii. De fapt, învoirea a primit-o doar iordanianul, în timp ce Brandan a condiţionat revenirea în Bănie de mărirea contractului cu 50 la sută! La echipă ar putea ajunge însă ex-rapidistul Costin Lazăr, fotbalist care nu a evoluat nicăieri în ultima jumătate de an.

La plecarea în vacanţă, Pablo Brandan, 31 de ani, a anunţat că doreşte o mărire a contractului şi semnarea unei noi înţelegeri, pe o perioadă mai lungă decât până în vara anului 2015

Cum la Craiova nimeni nu are salariu mai mare de 10.000 de euro pe lună, oficialii olteni au refuzat categoric solicitarea argentinianului. Jucătorul mai are contract până la vară, iar oltenii îl ameninţă cu suspendarea până la finalul campionatului şi solicitarea de daune.

După ce i-au transferat pe Dumitraş şi pe Briceag, CS U Craiova este pe punctul de a-l transfera pe Costin Lazăr, fostul jucător al Rapidului, care în ultimii trei ani a evoluat la PAOK, în Grecia. Din vară însă, de când a încheiat conturile cu clubul elen, Lazăr nu a mai jucat nicăieri. "În filosofia mea, în fiecare pauză trebuie aduşi doi, trei jucători noi. Mereu este nevoie de sânge proaspăt", a afirmat în urmă cu câteva zile Felix Grigore, preşedintele clubului oltean.

Craiova are programate şapte jocuri de verificare în stagiul de pregătire de o lună din Antalya:

25 ianuarie – Anji (Rusia)

31 ianuarie – Pogon (Polonia)

1 februarie – Kuban Krasnodar (Rusia)

4 februarie – FC Shanghai East Asia (China)

8 februarie – Wisla Cracovia (Polonia)

9 februarie – Pakhtakor (Uzbekistan)

11 februarie – Sheriff Tiraspol (Moldova)

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.