Tocană de praz

Publicat in Sport 04 Ianuarie 2015 634 ori
Google+ WhatsApp
Tocană de praz
Tocană de praz

CSU Asesoft – SCM U Craiova 98-73 (35-14, 14-16, 23-13, 26-30)

Pregătind meciul cu rușii de la Lokomotiv Kuban, elevii lui Dado Arnautovic s-au distrat cu colegii de campionat din Craiova, seriozitatea și buna dispoziție de joc a tuturor baschetbaliștilor ai campioanei făcând ca scorul să fie unul de maidan, cele 25 de puncte dintre combatante spunând mai totul despre diferența dintre formații.

Antrenorul echipei din Ploiești a mizat pe toți componenții lotului într-un meci la care oltenii au răspuns fără Velickovic, Otovic, Vucurovic și Krstanovic, cu toții disponibilizați.

Cele două echipe de start au fost formate din:

CSU Asesoft: Brown, Mohammed, Flowers, Labovic, Lee

SCM U Craiova: Andrei, Micic, Bureau, Bozovic, Santa.

Iar principalii marcatori au fost: Brown (23), Szijarto (13), Mohhamed (11), Pelekanos (9), Runskauskas (8), Negoițescu (8), respectiv Kouzeloglu (18), Daloo (16), Tepic (9), Bureau (9).

Meciul s-a jucat fără spectatori, fiind permis doar accesul mass-media.

Miercuri, de la ora 19:30, Burlacu&Co. vor întâlni puternica formație a rușilor de la Lokomotiv, una dintre pretendentele la câștigarea competiției EuroCup din acest sezon.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.