Marius Niculae revine la Dinamo!

Publicat in Sport 23 Decembrie 2014 1982 ori
Google+ WhatsApp
Marius Niculae revine la Dinamo!
Marius Niculae revine la Dinamo!

Mihai Teja a început deja să-şi creioneze lotul pentru returul sezonului în curs, deşi nu a fost încă instalat oficial la Dinamo. Una dintre principalele ţinte a fost Marius Niculae, jucător crescut de gruparea din Ştefan cel Mare. Ajuns la 33 de ani, atacantul a avut deja primele discuţii cu oficialii roş-albilor şi şi-a dat acordul pentru a îmbrăca din nou tricoul "câinilor".

Niculae va reveni ca fotbalist la Dinamo, însă şi ca ajutor pentru staff-ul tehnic, motiv pentru care a fost dorit insistent de Teja. Vârful va semna contractul cu echipa sa de suflet imediat după ce îşi va încheia vacanţa.

"Săgeată" nu a mai jucat fotbal din vară, când semnase cu formaţia turcă Sanliurfaspor, însă a ratat pregătirea şi, ulterior, şi-a reziliat înţelegerea. Fotbalistul va avea un salariu lunar de 5.000 de euro, la care se adaugă bonusurile de performanţă ca ajutor al staff-ului tehnic condus de Mihai Teja. Cel mai probabil, Niculae va semna un contract pe un an şi jumătate, iar la finalul acestuia va agăţa ghetele în cui.

Produs al clubului din Ştefan cel Mare, Marius Niculae a scos capul în fotbalul mare la nici 16 ani, când a debutat la prima echipă a lui Dinamo. De atunci a mai trecut pe la Sporting Lisabona, Standard Liege, Mainz, Inverness, Kavala, FC Vaslui, Shandong Luneng, Goverla şi Sanliurfaspor. Pentru Dinamo a evoluat între 1996-2001, 2008-2010 şi 2011-2012.

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.