Bruno Labbadia ar fi putut antrena naţionala României

Publicat in Sport 20 Decembrie 2014 1067 ori
Google+ WhatsApp
Bruno Labbadia ar fi putut antrena naţionala României
Bruno Labbadia ar fi putut antrena naţionala României

Tehnicianul german Bruno Labbadia ar fi putut antrena echipa naţională a României dacă Anghel Iordănescu ar fi refuzat postul de selecţioner, a anunţat Andrei Vochin, consilier al preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu.

"Mircea Lucescu a fost obiectivul numărul 1, obiectivul numărul 2 era Anghel Iordănescu şi noi eram pregătiţi, în cazul în care domnul Iordănescu nu ar fi acceptat, aveam pregătită o variantă de antrenor străin pe care să o prezentăm Comitetului Executiv. Această variantă se numea Bruno Labbadia, fostul antrenor al Stuttgartului, care a câştigat aici cu 5-1, cu Steaua. Dar ne bucurăm foarte tare că domnul Iordănescu nu ne-a refuzat", a declarat Vochin.

De origine italiană, Labbadia, 48 de ani, a antrenat, printre altele, echipele Bayer Leverkusen, Hamburger SV şi VfB Stuttgart.

Naţionala a rămas fără selecţioner după ce Victor Piţurcă şi Federaţia Română de Fotbal au reziliat, în 16 octombrie, contractul de comun acord, tehnicianul semnând o înţelegere pe doi ani cu gruparea Al Ittihad din Arabia Saudită. În locul lui Piţurcă a fost numit Anghel Iordănescu.

sursa: mediafax

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.