Contra îl ia și pe Mutu în China!

Publicat in Sport 19 Decembrie 2014 1182 ori
Google+ WhatsApp
Contra îl ia și pe Mutu în China!
Contra îl ia și pe Mutu în China!

Adrian Mutu a ratat de curînd un transfer la FC Pune City, în liga profesionistă indiană, însă ar putea evolua la noua echipă a lui Cosmin Contra, Gunagzhou Evergrande, anunţă tuttomercatoweb.it.

Dorit şi în Emiratele Arabe Unite, Adrian Mutu (35 de ani) este mai degrabă tentat să meargă în China, mai ales acum după ce Cosmin Contra a devenit antrenorul echipei, după plecarea lui Sven Goran Eriksson.

"Briliantul" era dorit acolo şi înainte ca românul să fie luat în discuţie pentru postul de antrenor, iar acum transferul s-ar putea realiza mult mai uşor, iar în plus, un avantaj pentru Mutu este că vine din postura de jucător liber de contract.

Cum se cunoaște deja, Mutu şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti la 26 septembrie pentru a semna cu o echipă din India, Pune City, însă transferul său a căzut.

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.