Mulțescu: “Am fost chemat să mi se spună cu nu mai sunt bani”! (EXCLUSIV)

Publicat in Sport 16 Decembrie 2014 785 ori
Google+ WhatsApp
Mulțescu: “Am fost chemat să mi se spună cu nu mai sunt bani”! (EXCLUSIV)
Mulțescu: “Am fost chemat să mi se spună cu nu mai sunt bani”! (EXCLUSIV)

În exclusivitate pentru ph-online, antrenorul Petrolului a declarat că a avut o discuție cu Andi Crângu, directorul executiv spunându-i că nu mai sunt fonduri suficiente pentru plată și că, din ianuarie, echipa va miza pe un antrenor mai ieftin.

Iată ce a spus Mulțescu în această dimineață: “Am avut o întrevedere cu domnul Crângu iar acesta m-a anunțat că nu mai sunt bani și, implicit, nu mai putem continua! O să primesc, în această săptămână, actele de reziliere, o să le studiez și eu și voi comunica ce decizie o să iau! Sunt niște puncte în suspensie și trebuie să fiu și eu de acord înainte să semnez divorțul!

Din păcate, la Petrolul există <<grupul spaniolilor>>, cei care decid ce și cum la echipă! Eu am mai declarat, încă de la venirea la Ploiești, că nu mi-am dorit niciodată să fiu adulat de vreun jucător, eu am dorit ca echipa să meargă bine și fotbaliștii să fie mulțumiți, din toate punctele de vedere! Adică ce, în calitatea pe care o aveam nu aveam voie să reacționez verbal la derapajele din teren? Chiar dacă ele erau făcute de către vedetele echipei? Trebuia să mi se spună asta de la început și poate că nu mai semnam! Din contră, am fost asigurat de tot sprijinul conducerii, în orice situație! Pentru ca acum să fie schimbată foaia! Eu rămân la vorba aia veche, românească: <<Dacă te bagi în troacă, te mănâncă porcii!>> Așa că nu mai întind pelteaua, las conducerea să hotărască ce antrenor nou, ieftin și bun va antrena o echipă din care vor pleca destui fotbaliști valoroși!

Și aș mai vrea să știu ce tehnician va fi acela care va accepta un salariu mai mic decât cel avut de mine! Asta așa, pentru sufletul meu, că doar vorbim despre Petrolul, echipă de podium!” a încheiat de-acum fostul tehnician al “lupilor”.

Așa cum era firesc, am solicitat un punct de vedere și oficialului Petrolului, Andi Crângu. Extrem de lapidar, acesta a declarat: “Nu este nimic de comentat, nu există nicio reacție, domnul Mulțescu a spus adevărul! Așa este!”

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!