Gigi Becali are din nou probleme!

Publicat in Sport 14 Decembrie 2014 966 ori
Google+ WhatsApp
Gigi Becali are din nou probleme!
Gigi Becali are din nou probleme!

Noi necazuri pentru patronul Stelei la Poarta Albă. Gigi Becali este anchetat pentru fals, după ce a lansat cartea ”Muntele Athos, Patria Ortodoxiei”.

Conform publicației Fanatik, patronul roș-albaștilor nu a mers la Academia Gheorghe Hagi, fiind nevoit să răspundă la mai multe întrebări despre cartea sa, chestionări adresate de către membri unei comisie de specialitate. Tipărit în 9.000 de exemplare, volumul său are 180 de pagini şi cuprinde povestiri ale patronului campioanei României despre pelerinajele de la mănăstirile din zonă.

Comisia s-ar fi autosesizat după ce au apărut mai multe voci care contestă că nu Becali este cel care a scris toată cartea. Dacă se va dovedi că nu a făcut acest lucru, atunci îi vor fi scăzute 30 de zile din pedeapsă. În caz contrar, acesta s-ar putea alege cu un nou dosar, în funcţie de ce decide comisia, dacă ar fi vorba de fals şi/sau de un plagiat.

Gigi Becali a fost încarcarat în mai 2013, fiind condamnat în trei dosare (Valiza, Schimbul de Terenuri şi Sechestrării) la 3 ani şi jumătate de închisoare.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.