A picat mutarea lui Mutu la Fiorentina!

Publicat in Sport 08 Decembrie 2014 1113 ori
Google+ WhatsApp
A picat mutarea lui Mutu la Fiorentina!
A picat mutarea lui Mutu la Fiorentina!

Adrian Mutu (35 de ani) spera că se va retrage din activitate după ce va mai juca jumătate de sezon pentru Fiorentina, echipa în tricoul căreia a trăit cele mai mari satisfacții. Dar toscanii dau semne că nu doresc să-l mai aducă pe "Briliant".

Cotidianul La Nazione scrie în ediția de azi că Fiorentina avea un plan bine pus la punct, care a eșuat: aceea de a aștepta ca Mutu să joace câteva luni în India, la FC Pune, club afiliat cu toscanii, pentru a-l împrumuta apoi pe internaționalul român în pauza din iarnă. Dar Mutu nici până acum nu a ajuns la Pune, astfel că forma lui sportivă s-a deterioriat mult, iar asta nu este deloc pe placul italienilor.

Drept urmare, șefii Fiorentinei nu mai iau în calcul aducerea lui Mutu, chiar dacă aceasta ar fi fost o variantă ieftină pentru gruparea "viola". În schimb, antrenorul Vincenzo Montella ar putea primi la pregătiri un alt vârf de atac, fie luat liber de contract, fie împrumutat.

În presa italiană se vehiculează ideea că Mutu va ajunge în aceste zile în India, pentru a semna cu Pune, dar mutarea ar fi oricum tardivă pentru a-l mai propulsa pe "Briliant" în Serie A.

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.