Claudiu Răducanu va fi expulzat și va reveni în România

Publicat in Sport 04 Decembrie 2014 1220 ori
Google+ WhatsApp
Claudiu Răducanu va fi expulzat și va reveni în România
Claudiu Răducanu va fi expulzat și va reveni în România

După o perioadă extrem de grea, aventura lui Claudiu Răducanu în penitenciarul din Mexic se pare că a luat sfârşit. După ce a fost arestat pentru folosirea de carduri false, acesta a fost eliberat chiar de ziua sa şi va reveni în România.

În urma ultimelor demersuri legale întreprinse de Ambasada României la Ciudad de Mexico pe lângă autorităţile de imigrări mexicane, în vederea clarificării situației juridice a cetățeanului român, procedurile de expulzare au fost finalizate.

În urmă cu o lună, fostul atacant stelist a fost reţinut în Mexic, alături de un alt compatriot, după ce asupra lor au fost găsite aproximativ 60 de carduri false. Au fost eliberaţi, însă, după ce au plătit o cauţiune de 300 de dolari de persoană, dar au fost reţinuţi ulterior de serviciul de imigrări pentru a stabili condiţiile regimului de şedere. Iniţial, fostul stelist nu ceruse asistenţă consulară, preferând să îşi angajeze un avocat.

Ambasada României în Mexic a solicitat autorităţilor mexicane să trateze cazul cu rapiditate, iar acestea s-au conformat. Reprezentanţii Ministerului de Externe au precizat, printr-un comunicat, că autorităţile mexicane au încheiat procedurile în cazul fostului atacant, urmând ca acesta să fie trimis în ţară în următoarele zile. Vestea vine chiar de ziua lui, întrucât fostul fotbalist a împlinit ieri, pe 3 decembrie, vârsta de 38 de ani.

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.