Contestația oficialilor Petrolului, respinsă

Publicat in Sport 03 Decembrie 2014 Actualizat: 03 Decembrie 2014 1441 ori
Google+ WhatsApp
Contestația oficialilor Petrolului, respinsă
Contestația oficialilor Petrolului, respinsă

Frații Daniel și Nicolae Capră și Marius Bucuroiu, directorul general al clubului Petrolul, vor rămâne în continuare după gratii.

Instanța Curții de Apel Ploiești trebuia să judece, ieri,contestația, însă au amânat pronunțarea și deliberarea pentru studierea dosarului pentru ziua de astăzi.

Cert este că magistrații au respins contestațiile depuse de apărătorii inculpaților, aceștia urmând a  rămâne în arest preventiv până în ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie.

Iată soluția instanței:

- Respinge ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţii BUCUROIU MARIUS MIHAI, CAPRĂ NICOLAE, CAPRĂ DANIEL, GÎSCĂ MARIUS ALEXANDRU, DANIEL PETRE GHEORGHE, CONSTANTIN DRAGOŞ IOAN VIOREL, STOICA SPIREA DANIEL, în prezent aflaţi în stare de arest preventiv în Arestul I.J.P. Prahova, împotriva încheierii de şedinţă din camera de consiliu nr. 496 din data de 26 noiembrie 2014 dată de Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Prahova. Obligă fiecare contestator inculpat la plata sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Cercetată şi pronunţată în şedinţa din camera de consiliu, astăzi 03 decembrie 2014.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.