FC Petrolul isi lanseaza, maine, magazinul propriu - GALERIE FOTO

Publicat in Sport 02 Decembrie 2009 Actualizat: 02 Decembrie 2009 1006 ori
Google+ WhatsApp
FC Petrolul isi lanseaza, maine, magazinul propriu - GALERIE FOTO

Clubul de fotbal FC Petrolul face, joi, un pas important pentru o echipă modernă, prin inaugurarea magazinului său de la parterul Winmarkt Grand Center Ploieşti. 

Magazinul oferă o gamă variată de produse, cu caracter sportiv sau casnic, personalizate cu logo-ul clubului de fotbal. Azi, aprovizionarea era în toi: chibrituri, brichete, desfăcătoare de bere, tricouri, eşarfe, şorturi, jachete, dar şi pahare sau halbe de bere. Cel mai ieftin produs va fi o cutie de chibrituri, care va costa aproximativ 1,5 lei, iar cel mai scump - o jachetă groasă, de firmă, care va costa aproape 300 de lei. "Pornim cu un stoc de produse în valoare de aproximativ 25.000 de euro şi sperăm ca fanii echipei să se bucure de posibilitatea de a se identifica astfel cu clubul nostru, dar şi de faptul că susţin financiar echipa cumpărând aceste produse", a declarat pentru PHonline.ro Andi Crângu, preşedintele FC Petrolul Ploieşti.

În magazinul oficial FC Petrolul va fi amenajată şi o zonă destinată evenimentelor şi sesiunilor de autografe. Mai multe detalii mâine, după inaugurare. 

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro