Declarațiile lui Mulțescu de la conferința de presă

Publicat in Sport 28 Noiembrie 2014 1114 ori
Google+ WhatsApp
Declarațiile lui Mulțescu de la conferința de presă
Declarațiile lui Mulțescu de la conferința de presă

Antrenorul Petrolului, Gheorghe Mulţescu, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că actualul lot al formaţiei Dinamo, adversara prahovenilor din etapa a XVI-a a Ligii I, este format în mare parte de el.

"Sunt multe de spus despre perioada ultimului meu sejur la Dinamo, pentru că eu am început construcţia echipei în condiţii grele. Am început cu unii şi au venit alţii, unii nu jucaseră de şase luni, alţii au venit după începerea campionatului şi a trebuit să-i aducem din mers la acelaşi nivel. În cel mai bun moment, pe stilul meu, când îmi merge bine, sunt dat afară", a spus Mulţescu.

Gheorghe Mulţescu a afirmat că se aşteaptă la un meci dificil cu Dinamo, deoarece valoarea echipei a crescut mult în ultima perioadă. "E un meci foarte greu pentru că Dinamo este o echipă care a crescut frumos în ultima perioadă, mulţi dintre jucătorii tineri s-au maturizat şi au arătat că au posibilităţi destul de bune pentru a ne pune probleme. Este o echipă care, de la mijloc în sus, arată bine", a completat Mulţescu.

Pentru partida cu Dinamo, tehnicianul spune că nu se va putea baza pe serviciile a cinci jucători, adăugând că este nemulţumit de faptul că arbitrii tolerează jocul dur.

"Am câştigat de multe ori împotriva echipei Dinamo, în Ştefan cel Mare. Pregătirea a decurs normal toată săptămâna, cu o atmosferă bună, cu entuziasm din partea jucătorilor. Din punctul ăsta de vedere lucrurile sunt în regulă. Nu e în regulă situaţia accidentaţilor, pentru că avem de suferit din cauza agresiunilor adversarilor, pe care unii arbitri nici măcar nu le sancţionează. Sunt puţin mai mult supărat, pentru că arbitrii ar trebui să fie primii care apără integritatea corporală a jucătorilor. Trag un semnal de alarmă vizavi de prestaţia arbitrilor. Jocul bărbătesc este una, agresivitatea pozitivă este alta, iar agresiunea este cu totul şi cu totul altceva. Marinescu, Fanchone, Priso, Gerlson şi Geraldo Alves sunt accidentaţi. Geraldo are întindere de ligament colateral intern şi contuzie. Deci, direct de la cartonaş roşu la nicio sancţiune, e cale lungă", a adăugat Mulţescu.

Întrebat ce părere are despre tehnicianul echipei Dinamo, Ionel Dănciulescu, Mulţescu a răspuns: "Dănciulescu e un tehnician care a antrenat un meci. Nici nu a început, e învăţăcel, el încă nici nu a început cu acte în regulă. A gestionat bine un meci."

Partida Dinamo - Petrolul Ploieşti, contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I, se va disputa, duminică, de la ora 20:30, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

sursa: mediafax

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.