Două victorii și o înfrângere pentru echipa de minivolei

Publicat in Sport 24 Noiembrie 2014 734 ori
Google+ WhatsApp
Două victorii și o înfrângere pentru echipa de minivolei
Două victorii și o înfrângere pentru echipa de minivolei

Echipa de minivolei fete a CSM Ploieşti a participat, în weekend, la cel de-al doilea turneu al fazei inaugurale din cadrul Campionatului Naţional, bifând două victorii şi o înfrângere.

Făcând parte din Seria D, jucătoarele pregătite de Robert Tvardochlib au repetat parcursul de la primul turneu, învingându-le şi de această dată pe CTF Mihai I Bucureşti, scor 3:1, dar şi pe CSM IOR 2 Bucureşti, scor 3:0. Înfrângerea a venit în faţa gazdelor competiţiei, CSM 1 Bucureşti, formaţie care s-a impus, după 70 de minute de joc, cu scorul de 3:1.

La acest turneu, pe parcursul celor trei întâlniri, Robert Tvardochlib le-a folosit pe: Alexandra Ilie, Cristiana Săvulescu, Delia Stemate, Denisa Voicilă, Amalia Braşov, Mara Nicolae, Alexandra Ivan, Andra Apostolescu, Mara Vlaicu, Daria Popescu, Miruna Nicolescu, Mara Diţă, Irina Sârbu şi Maria Neicuţescu.

Cu patru victorii la activ, CSM Ploieşti se menţine pe poziţia a doua în Seria D, cu un total de 12 puncte, asigurându-şi, în mare măsură, calificarea în faza semifinală a Campionatului Naţional. Următorul turneu se va desfăşura în perioada 31 ianuarie - 1 februarie, pe terenul grupării CSM IOR 2 Bucureşti, iar ultimul va fi organizat de către CSM Ploieşti, în perioada 28 februarie - 1 martie.

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.