Părerea lui Mircea Sandu despre decizia în cazul lui Mureșan

Publicat in Sport 19 Noiembrie 2014 1039 ori
Google+ WhatsApp
Părerea lui Mircea Sandu despre decizia în cazul lui Mureșan
Părerea lui Mircea Sandu despre decizia în cazul lui Mureșan

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a comentat, în direct la Digi Sport, decizia Comisiei de Recurs a FRF, care a anulat suspendarea de 16 etape a lui Gabi Mureşan, după ce mijlocaşul lui ASA Tg. Mureş l-a accidentat grav pe stelistul Raul Rusescu.

"S-a dat o dispoziţie, e clar. Li s-a pus în mână celor de Recurs ce decizie trebuie să dea. Nu o să recunoască nimeni, dar o să vedeţi aceste legături în timp", a declarat Sandu, la emisiunea "Fotbal Club".

"Decizia corectă este cea care s-a constatat şi care este în regulament. În regulament scrie că, dacă există un certificat medical cu vătămare corporală gravă, sancţiunea este între 16 şi 24 de etape. I-au dat minimum", a mai precizat fostul şef de la FRF.

"N-am nimic cu Mureşan, dar dacă scrie negru pe alb că dacă se constată într-un act medical că a fost un accident grav, cu vătămare corporală, ce mai comentăm?", a conchis Mircea Sandu.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.