S-a respectat calculul hârtiei

Publicat in Sport 16 Noiembrie 2014 917 ori
Google+ WhatsApp
S-a respectat calculul hârtiei
S-a respectat calculul hârtiei

CSU Neptun Constanța - CSM Ploiești 20-25 (9-14)

Handbalistele de la CSU Ploiești au reușit să câștige meciul cu colegele de eșalon de la malul Mării Negre, dominând ambele reprize.

Profitând de faptul că Goran Kurtes, antrenorul ploieștencelor, fusese înainte coach la CSU Neptun și implicit cunoștea multe dintre tainele jocului formației gazdă, Shutska&Co. au profitat la maxim și și-au apropiat victoria. Prima repriză a fost la discreția oaspetelor, diferența de 5 goluri putând fi mărită de mai multe ori, doar pripeala făcând ca handbalistele din Ploiești să nu intre la cabine cu un ecart mai mare!

Mitanul secund a fost egal pe tabelă, ambele echipe marcând de câte 11 ori astfel încât rezultatul final a consfințit o meritată izbândă în dreptul ploieștencelor de la CSM. Trupă care, iată, după un debut complet ratat, a revenit și a reușit șase victorii, acumulând astfel 18 puncte și poziționându-se pe locul 7 în clasament!

* Comisia Centrală de Arbitri din cadrul FRH a decis să delege pentru confruntarea dintre CSU Neptun şi CSM Ploieşti cel mai valoros cuplu al momentului din arbitrajul românesc, Diana Florescu şi Anamaria Stoia. Cele două fac parte din grupul celor 12 cupluri europene nominalizate să arbitreze, în decembrie, la turneul final al Campionatului European din Ungaria şi Croaţia. Mai mult, cele două arbitrează constant în Liga Campionilor, ultimul meci pe care l-au condus, în urmă cu o săptămână, fiind cel dintre Gyor şi Viborg!  

* Marți, la sediul FRH, va avea loc tragerea la sorți a optimilor Cupei României la handbal feminin, de la ora 11:00. În competiție vor intra toate reprezentantele Ligii Naționale, dar și o echipă din Divizia A.

Pe lângă cele 14 reprezentante ale Ligii Naționale, în Cupa României s-a mai înscris și Știința București, care în sezonul trecut a reușit surpriza și a eliminat pe CSM Cetate Deva în optimi. Meciurile din optimi vor avea loc anul viitor.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.