De la Vaslui la Ploiești, via București!

Publicat in Sport 13 Noiembrie 2014 1178 ori
Google+ WhatsApp
De la Vaslui la Ploiești, via București!
De la Vaslui la Ploiești, via București!

Sub titlul bombastic Mircea Sandu anunță revenirea lui Porumboiu, colegii de la Digisport au propus găselnița perfectă pentru a-l repromova pe Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, personaj rămas pe o linie moartă după pierderea alegerilor.

Dintr-o discuție cu fostul oficial, transpusă pe site-ul amintit după miezul nopții, se înțelege că Sandu “dă din casă”, respectiv anunță revenirea lui Adrian Porumboiu în fotbal! Și unde s-ar întâmpla asta? Tocmai la... Petrolul! Fostul șef al Federației Române de Fotbal are soluţia prin care trupa „lupilor” poate ajunge cea mai puternică echipă din România. Mircea Sandu știe că Adrian Porumboiu este omul care ar putea investi substanţial la Ploieşti și declară: Eu nu-l văd pe Porumboiu să stea prea mult deoparte. Am înțeles că s-a împăcat și cu Crăciunescu, foarte bine a făcut. Am încercat să-i propun și încerc să fac o întâlnire între el și primarul Ploieștiului. Am înțeles că cel care este acum finanțator vrea să renunțe (nr. Dan Capră). Petrolul e un club cu tradiție, un club care are stadion plin, a revenit la gustul anumitor performanțe, a câștigat Cupa, are o susținere a administratiei locale, posibil și anumiți sponsori în plan local și i-ar ușura munca. Ar deveni acționar majoritar și i-ar ușura și efortul financiar" a declarat fostul președinte al Federației.

De cealaltă parte, la club, tema mai sus prezentată este percepută drept “modalitatea perfectă de a te băga în seamă”. Iată ce a declarat Andi Crângu, directorul executiv al grupării galben-albaștrilor: “De mai multă vreme suntem obișnuiți cu astfel de declarații! De fiecare dată, vara, iarna, nu mai prididesc ofertele de cumpărare! Ca de fiecare dată, și acum ne confruntăm cu aceleași povești, rolul <<agitatorului>> de moment avându-l fostul președinte al FRF, zică-se dispus să-l promoveze pe domnul Porumboiu! Ne-am bucura dacă ar fi așa, fie și pentru faptul că Petrolul are nevoie de astfel de oameni potenți, care să fie implicați în viitorul echipei! Există multe oportunități de a discuta pe marginea subiectului dar... numai să avem cu cine! Deocamdată, cum se și observă, apar în prim-plan cei din rândul al doilea, în cazul de față cel care propune, apoi un mediator de vază, puțini agitatori, dar niciodată și cel care deține echipa, mai precis patronul acesteia! Tema, oricum, va rămâne în discuție și chiar așteptăm materializările unor eventuale contacte. Și, să se știe, adresa clubului este cea din Strada Stadionului 26, doar aici urmând a purta discuții, nicidecum la București, la Primărie sau prin Moldova!” a încheiat oficialul Petrolului.

  

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.