Mihai Teja este noul selecţioner al echipei naţionale de tineret

Publicat in Sport 06 Noiembrie 2014 1001 ori
Google+ WhatsApp
Mihai Teja este noul selecţioner al echipei naţionale de tineret
Mihai Teja este noul selecţioner al echipei naţionale de tineret

Tehnicianul Mihai Teja a semnat un contract cu Federaţia Română de Fotbal, urmând să se ocupe de pregătirea echipei naţionale de tineret.

Teja îl înlocuieşte pe Viorel Moldovan, care a condus reprezentativa Under 21 în perioada iulie - octombrie şi care a fost cooptat în staful echipei naţionale de seniori, ca antrenor secund.

Mihai Teja, 36 de ani, şi-a început cariera de antrenor în 2006, el fiind secund la FC Vaslui, apoi la Dinamo, Steaua, Khazar Lankaran, Petrolul, Standard Liege şi la Astra. În perioada octombrie 2013 - septembrie 2014, a condus formaţia Universitatea Cluj ca antrenor principal.

Noul selecţioner al reprezentativei Under 21 a României va debuta la 13 noiembrie, de la ora 13:00, când echipa de tineret va disputa un meci amical, la Belgrad, contra selecţionatei similare a Serbiei.

sursa: mediafax

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.