Victorie la limită, meritată dar chinuită!

Publicat in Sport 02 Noiembrie 2014 608 ori
Google+ WhatsApp
Victorie la limită, meritată dar chinuită!
Victorie la limită, meritată dar chinuită!

CSM Ploiești – SC Mureșul Tg. Mureș 24-23 (12-11)

În această dimineață, la sala “Olimpia”, într-un meci contând pentru etapa a XI-a, handbalistele CSM-ului au reușit să învingă, dramatic, echipa SC Mureșul Tg. Mureș, o parteneră de joc cotată mult mai slab decât trupa lui Goran Kurtes!

În fața unei asistențe extrem de redusă, doar circa 200 de spectatori luând loc în tribunele sălii, handbalistele CSM-ului s-au chinuit până în ultima secundă în fața ambițioasei și arțăgoasei echipe mureșene. Chiar dacă s-a desprins, la un moment dat, la trei lungimi, echipa ploieșteană a tremurat până în ultima secundă, doar pripeala și indicizia fetelor din Ardeal la ultimul atac – în inferioritate, este adevărat! – ducând la deznodământul dorit, adjudecarea tuturor punctelor puse în joc!

Din păcate, la aspectul general al partidei a contribuit și arbitrajul, cuplul format din tinerele Cristina Năstase (București)  – Simona Stancu (Buzău) pierzându-și busola de câteva ori și enervând până la disperare cele două bănci tehnice! În criză de idei, fluierând compensatoriu de destule ori și eliminând excesiv, cele două arbitre au sfârșit fiind fluierate de spectatorii prezenți!

Iată și marcatoarele celor 47 de goluri:

CSM Ploiești: Preda (5), Sheiko (5), Ionescu (4), Vlaskalic (3), Shutska (2), Roman (2), Vasilescu (1), Gherman (1), Dinu (1).

SC Mureșul: Klimek (10), Serediuc (4), Moloci (4), Lazăr (2), Mrkiks (2), Bucin (1).

Jucătoarea meciului a fost mureșeanca Sabine Klimek, o “bombă” în fața semicercului advers, disponibilitatea acesteia și forța șutului fiind apreciate de către toți cei prezenți!

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.