Geri și Pesa au făcut precizări

Publicat in Sport 24 Octombrie 2014 1616 ori
Google+ WhatsApp
Geri și Pesa au făcut precizări
Geri și Pesa au făcut precizări

Imediat după conferința de presă a antrenorului Gheorghe Mulțescu au fost primiți în sală Geraldo Alves, “căpitanul” Petrolului și Peterson Pecanha, goal-keeperul echipei.

Iată ce au declarat cei doi, cu mențiunea că Geri a făcut și serviciile de traducător pentru colegul și prietenul său. Iată declarațiile fotbaliștilor:

Geraldo: “Vreau să se știe că am venit aici, cu Pesa, fără a fi fost invitați de nimeni! A fost pur și simplu dorința noastră, după un incident la care am participat, greșind clar. Chiar îmi pare rău că am dat acel interviu! Cum se știe, am vorbit cu cei de la Fanatik în care am spus că poate vor pleca jucători în iarnă, dar, indiferent de ceea ce se întâmplă, Petrolul este o echipă mare! Fără să dau niciun nume, așa cum a apărut, nici măcar nu am vorbit despre un anumit număr de jucători! Dar şi eu şi Pesa suntem profesionişti şi chiar ştim că e posibil să plece jucători, chiar este normal să se întâmple asta! Să ştiţi că la noi, în Portugalia, este o onoare pentru un club să vândă jucători! Înseamnă că vin bani la club, că este bine pentru toată lumea! Aici, sincer, nu înţeleg de ce e lumea atât de supărată ! Mai ales că echipa este unită, îşi face treaba, este clasată pe podium, și acum și în urmă cu un an, s-a câștigat un trofeu prețios! Avem salariile la zi, chiar pot să vă demonstrez lucrul ăsta! Dacă nu luam banii, venem în faţa voastră să vă spun că nu e aşa, să facem o presiune! Este păcat că apar lucruri de genul ăsta înaintea unui meci important al Petrolului. Dar, acum deja ne-am obişnuit! Cât despre suporteri, eu nu pot să înţeleg de ce se strigă împotriva Ungariei, nu e normal! Avem şi noi mulţi jucători de culoare şi nu îmi place când se strigă împotriva unui popor sau a altuia! Am auzit că este înjurat şi preşedintele Capră, nu ştiu de ce! Eu ştiu doar că tot ceea ce a promis jucătorilor a respectat. E păcat să nu fie unitate! Uite, fratele meu mă urmăreşte din Turcia, am prieteni în Portugalia care se uită la meciurile Petrolului şi toţi mi-au spus ce frumos e să joci cu un asemenea public! Suntem pe locul III, ne batem pentru titlu! Hai să vedem fotbalul ca pe o petrecere, nu ca un război! Să ne bucurăm! Nu e o chestiune de viaţă şi de moarte! Cât privește o viitoare colaborare, sunt deschis să semnez un nou contract cu Petrolul, mă simt bine aici, nu am de ce să refuz! Mi-a plăcut de la bun început, aici este o mare și frumoasă familie”, a declarat Geraldo.

La rândul lui, Pecanha a precizat că este un neadevăr faptul că nu i s-a făcut ofertă de prelungire a contractului cu Petrolul iar povestea cu acționarea în instanță este o minciună ordinară! ”Cum a spus şi Geraldo, noi, jucătorii, suntem fericiţi la Petrolul! Avem o echipă bună, chiar foarte bună, avem un public frumos, avem tot ce ne trebuie să facem performanţă! Mi s-a propus prelungirea şi pot să vă spun că mai avem doar câteva detalii până vom semna! Cu siguranță, nu mi-e gândul decât la Petrolul! Cât privește treaba cu instanța de judecată, cu siguranță că acesta este un neadevăr, nu înțeleg cine vrea să pună gratuit paie pe foc!”, a punctat şi Pecanha.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.