Simona Halep a spulberat-o pe Serena Williams!

Publicat in Sport 22 Octombrie 2014 1176 ori
Google+ WhatsApp
Simona Halep a spulberat-o pe Serena Williams!
Simona Halep a spulberat-o pe Serena Williams!

În această zi, de la ora 11:00, ora României, campioana noastră, Simona Halep, a repurtat o victorie uriașă în fața numărului 1 WTA, Serena Williams, pe care a învins-o fără drept de apel, 6-0, 6-2, în cadrul Turneului Campioanelor, competiție care se desfășoară la Singapore!

În numai 65 de minute, Simona a umilit-o pe sportiva americană iar cuvintele sale de final ar trebui să ne facă pe toți cei care simțim românește să ne plecăm în fața ei: “A fost, fără îndoială, cea mai mare victorie din viața mea, un vis împlinit acela de a învinge una dintre surorile Williams! Nu ar fi fost nimic posibil dacă nu aveam sprijinul afectiv, emoțional, al tuturor românilor, cărora le mulțumesc din suflet! Așa cum o fac și celor din imediata mea apropiere, părințiilor, suporterilor care sunt în sală, prietenilor de oriunde! O să sărbătoresc această izbândă după terminarea acestui turneu!” a încheiat Simona.

Simona Halep şi Serena Williams s-au mai întâlnit de trei ori până în prezent, de fiecare dată impunându-se Williams. Ele au jucat prima dată una împotriva celeilalte în 2011, în turul doi al turneului de la Wimbledon, când Serena Williams a câştigat în trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1. Următoarele două partide au avut loc în 2013 şi s-au încheiat cu scorul de 6-3, 6-0, în semifinalele turneului de la Roma, şi cu scorul de 6-0, 6-4, în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati.

La Singapore, Serena Williams şi Simona Halep au debutat cu câte o victorie. Halep a învins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-3, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 5 WTA, iar Serena Williams pe sportiva sârbă Ana Ivanovici, locul 7 WTA, scor 6-4, 6-4.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.