Un meci, parcă, de vacanță!

Publicat in Sport 15 Octombrie 2014 1085 ori
Google+ WhatsApp
Un meci, parcă, de vacanță!
Un meci, parcă, de vacanță!

Fortuna Poiana Campina – ACS Poli Timisoara: 0-3 (0-1)

ACS Poli Timişoara s-a mobilizat în intermediara acestei după-amieze şi a reuşit să învingă în deplasare pe Fortuna Poiana Câmpina, echipă care lăsase impresia, până azi, că luptă pentru supremația în eșalon!  

Nu numai că nu a fost așa dar elevii lui Stăncioiu s-au mai făcut și de râs, golul din minutul 2 reușit de Pedro Henrique stârnind rumoare în tribună. Pentru că, la cât este de experimentat, Cioinac a făcut o gafă de începător iar speculațiile au început!

Cu Aldea din alt film și cuplul V. Munteanu-Chipirliu jucând parcă pentru a bănățeni, câmpinenii s-au văzut cu alte două boabe în traistă, Bărbuț (58, 66) făcându-și de cap într-o defensivă complet rarefiată!

Un rezultat rușinos, după un meci execrabil, o mostră de fotbal pe care am mai văzut-o în anii în care Petrolul avea obiectiv să nu promoveze! Într-un cuvânt, jenant!

Cele două echipe

Fortuna Poiana Câmpina: Popescu, Aldea (min. 69 Dobrosavlevici), M. Marin, Crişan, Damian, Cioinac (min. 46 Zsiga), Minciună, V. Munteanu, Honciu, Antohi, Chipirliu (min. 70 Buhuși). Antrenor: Florin Stăncioiu.

ACS Poli Timișoara: Smaranda, Belu, Scutaru, Cânu, Neagu, Boldea, Ov. Popescu, Poparadu, Keita (min. 86 Ov. Petre), Bărbuț (min 77 Nanu), Pedro Henrique (min 68 Popovici). Antrenor: Dan Alexa.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.