Al treilea antrenor al moldovenilor în 10 etape!

Publicat in Sport 13 Octombrie 2014 899 ori
Google+ WhatsApp
Al treilea antrenor al moldovenilor în 10 etape!
Al treilea antrenor al moldovenilor în 10 etape!

Site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal, lpf.ro, a anunțat că italianul Nicolo Napoli s-a înțeles cu CSMS Iași și a semnat noul contract cu trupa moldoveană.

Nicolo este al treilea antrenor al ieșenilor după doar 10 etape de la începutul campionatului. Înaintea sa, pe banca lui CSMS au mai luat loc Marius Lăcătuș și Ionuț Chirilă.

CSMS Iași s-a despărțit în această săptămână de Ionuț Chirilă, iar apoi a început negocierile cu Adrian Falub și Liviu Ciobotariu pentru preluarea postului vacant.

După ce aceștia nu s-au înțeles cu niciunul dintre cei doi antrenori, iar CSMS Iași se află din nou în căutarea unui tehnician.

Deși nu au închis definitiv pista Liviu Ciobotariu, cu care au mai tratat și sâmbătă, moldovenii l-au căutat și pe Nicolo Napoli. Conform digi24.ro, tehnicianul italian este așteptat duminică la București, pentru a semna un contract pe nouă luni cu ocupanta ultimului loc din Liga 1.

Nicolo Napoli are 52 de ani și a avut patru mandate la FC Universitatea Craiova, ultimul în 2013. Are deja 10 ani de când pregătește echipe de la noi din țară, atât în prima cât și în a doua divizie.

În afara oltenilor, antrenorul italian a mai ocupat banca tehnică a formațiilor FC Braşov, Astra Ploieşti și CS Turnu Severin.

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.