Gh. Covaciu: "La Slobozia mergem la victorie"!

Publicat in Sport 01 Octombrie 2014 977 ori
Google+ WhatsApp
Gh. Covaciu: "La Slobozia mergem la victorie"!
Gh. Covaciu: "La Slobozia mergem la victorie"!

Obiectivul realizării a şase puncte înaintea pauzei competiţionale, din meciurile cu HC Zalău şi CSM Unirea Slobozia, a fost dus la jumătate după primul succes al sezonului, obţinut duminică, în faţa echipei lui Gheorghe Tadici, iar mâine, elevele lui Gheorghe Covaciu speră să-l ducă la îndeplinire.

Nu va fi uşor pe terenul unei formaţii care şi-a câştigat toate punctele de până acum în propria sală, dar tehnicianul nostru este optimist şi spune că „trebuie să repetăm jocul bun făcut cu Zalăul şi, atunci, vom avea şanse bune să câştigăm. Oricum, mergem la victorie, pentru că avem mare nevoie de puncte şi, aşa cum am mai spus, întâlnind formaţii de nivelul nostru, suntem obligaţi să câştigăm”.

Antrenorul ploieştean va putea conta, mâine, şi pe extrema stângă Andreea Chiricuţă, absentă cu Zalăul din cauza unei probleme medicale, dar şi pe portarul titular al primelor etape, Elena Şerban, care a scăpat doar cu avertisment după cartonaşul roşu primit în prima repriză a partidei de duminică. În schimb, e incertă folosirea pivotului Iryna Shutska, pe care o răceală puternică a împiedicat-o să se antreneze în primele zile ale acestei săptămâni, alte câteva jucătoare acuzând simptome de gripă, dar nu la acelaşi nivel.

Partida de mâine, de la Slobozia, va începe la ora 17:00 şi va fi arbitrată de un cuplu din Constanţa, format din Adrian Georgescu şi Mihai Moldoveanu. Observator din partea FRH va fi bucureşteanul Ion Şerbu.

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.