Ranieri: "Mutu e ca şi copilul meu"

Publicat in Sport 07 Septembrie 2014 1954 ori
Google+ WhatsApp
Ranieri: "Mutu e ca şi copilul meu"
Ranieri: "Mutu e ca şi copilul meu"

"Mutu este ca şi copilul meu. Este un jucător plin de calităţi, un marcator de clasă. Însă cred că şi Marica, Stancu şi alţii sunt jucători foarte buni", a spus Ranieri într-o conferinţă de presă.

 

Claudio Ranieri a precizat că pentru echipa României meciul cu Grecia este un prilej de revanşă după barajul pentru Cupa Mondială, pierdut în faţa grecilor. "Cred că echipe din grupă sunt bune, mai puţin Insulele Feroe, celelalte sunt la fel de dificile. Respectăm mult echipa României. România a pierdut calificarea la Cupa Mondială şi este un prilej bun de revanşă. În plus, campionatul România a început de şase etape, iar la noi abia a început. Pregătirea este foarte importantă acum", a afirmat Ranieri.

 

Echipa naţională a României va debuta, duminică, de la ora 21.45, în preliminariile Campionatului European din 2016, urmând să întâlnească selecţionata Greciei, pe stadionul Karaiskakis din Pireu.

 

sursa: mediafax

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.