Și-au acontat, deja, medalii de bronz!

Publicat in Sport 07 August 2014 1605 ori
Google+ WhatsApp
Și-au acontat, deja, medalii de bronz!
Și-au acontat, deja, medalii de bronz!

Sportivii de la CSM Ploieşti au asigurate trei medalii de bronz la Campionatul Naţional de Box pentru seniori, ce se desfăşoară în aceste zile la Piatra Neamţ.

 

În primele meciuri ale competiţiei, contând pentru sferturi de finală, Roberto Stângă (81 kg) l-a învins prin knock-out în prima repriză pe Răzvan Atănăsoaie (CS BY Racoviţă Iaşi), iar Tiberiu Porcoi (91 kg) a trecut la puncte de Adrian Motorga (Pandurii Târgu Jiu). A treia medalie este asigurată de Gheorghe Jugan (60 kg), care boxează astăzi, direct în semifinale, cu Ionuţ Băluţă (CS Năvodari).

 

Singurul ploieştean care a pierdut în primul meci a fost Alexandru Gheorghe (60 kg), învins la puncte de Iulian Morar (CS Motorul Arad).

 

Potrivit departamentului de comunicare al CSM Ploiești, astăzi, în semifinale, Roberto Stângă (81 kg) îl va întâlni pe Valentin Bălănescu (Rapid Bucureşti), iar Tiberiu Porcoi (91 kg) va boxa cu Daniel Costea (Box Club Arena Cluj).

 

Boxerii de la CSM Ploieşti sunt pregătiţi de antrenorul emerit Titi Tudor şi antrenorul secund Adrian Pârlogea.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.