Sânmărtean ar putea pleca de la Steaua, după conflictul cu Gâlcă.

Publicat in Sport 02 August 2014 Actualizat: 02 August 2014 2131 ori
Google+ WhatsApp
Sânmărtean ar putea pleca de la Steaua, după conflictul cu Gâlcă.
Sânmărtean ar putea pleca de la Steaua, după conflictul cu Gâlcă.

Viitorul lui Lucian Sânmărtean la Steaua este incert. Evenimentele din ultima vreme pun serios sub semnul întrebării rămânerea mijlocaşului în Ghencea, relaţia dintre el şi antrenorul Costel Gâlcă fiind una extrem de rece.

 

Ce s-a întâmplat de fapt? Fotbalistul de 34 de ani a avut o reacţie care nu a fost pe placul antrenorului, la meciul cu Stromsgodset, de la Bucureşti. Scos de pe teren, mijlocaşul s-a dus direct la vestiare, lucru care nu i-a picat deloc bine lui Gâlcă. Acesta a luat imediat măsuri: Sânmărtean nu a fost folosit în ultimele partide, cu Rapid şi cu Aktobe, iar situaţia sa la campioana României nu este deloc roz.

 

Mai mult de atât, fotbalistul venit de la Vaslui nu şi-ar mai fi vorbit cu antrenorul de câteva zile, scrie Gazeta Sporturilor, astfel că prăpastia dintre cei doi s-a adâncit. În aceste condiţii, Sânmărtean, care în iarnă va intra în ultimele 6 luni de contract, ia serios în considerare o despărţire de trupa roş-albastră.

 

Fotbalistul nu duce lipsă de oferte, în ciuda vârstei înaintate. El este dorit de Laurenţiu Reghecampf la Al Hilal, iar fostul antrenor al Stelei speră că transferul s-ar putea perfecta încă din pauza de iarnă. Un mare atu este acela că impresarul jucătorului este chiar Anamaria Prodan-Reghecampf.

 

Pentru a-i face loc lui Sânmărtean la Al Hilal, Reghecampf trebuie să renunţe la unul dintre jucătorii străini pe care îi are în lot în acest moment. Cele mai mari şanse de a părăsi gruparea saudită le are brazilianul Thiago Neves, care este nemulţumit de faptul că oficialii clubului i-au propus micşorarea contractului. Mijlocaşul ofensiv e dorit în ţara natală, la Flamengo.

 

Lucian Sânmărtean câştigă la Steaua 25.000 de euro pe lună (300.000 pe an), fiind al doilea cel mai bine plătit jucător, după Claudiu Keşeru.

 

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.