Simona Halep revine în circuit în a doua decadă a lunii august

Publicat in Sport 31 Iulie 2014 2021 ori
Google+ WhatsApp
Simona Halep revine în circuit în a doua decadă a lunii august
Simona Halep revine în circuit în a doua decadă a lunii august

Simona Halep a avut o primă parte a anului excelentă, reuşind rezultate remarcabile şi în turneele de Mare Şlem, totul culminând cu finala de la Roland Garros şi semifinala de la Wimbledon. Apoi, după ce a câştigat turneul de la Bucureşti, 6-1, 6-3 cu Roberta Vinci în finală, reprezentanta noastră a intrat în vacanţă, pentru a se reface înaintea părţii a doua a sezonului. 
 

 

Simona Halep a decis să sară peste un turneu important, cel de la Montreal, programat în perioada 4-10 august, fiind singura jucătoare din top 10” care nu merge în Canada: „La Montreal nu am jucat anul trecut şi am făcut aceeaşi alegere şi în 2014. În acest fel am ales eu să-mi programez turneele. Am jucat destul de mult anul acesta şi cred că pot lua o săptămână liberă. Voi merge foarte liniştită şi cu mare încredere la US Open. Sper să câştig cât mai multe meciuri acolo, dar nu mă aştept la ceva mare. Vreau să joc meci cu meci şi punct cu punct, iar visul meu este să ajung la Turneul Campioanelor de la Singapore”, a declarat Halep.

 

Înainte de US Open, Halep va evolua la Cincinnati (11-17 august), unde anul trecut a ajuns în sferturile de finală, după care va încerca să îşi apere titlul cucerit la New   Haven (17-23 august). Între 25 august şi 7 septembrie este programat ultimul Grand Slam, US Open. Apoi, până la Turneul Campioanelor, unde este aproape calificată, care va avea loc între 20 şi 26 octombrie în Singapore, Halep ar mai avea de jucat în turneele de la Tokyo (Japonia, 15-21 septembrie), Wuhan (China, 21-27 septembrie), Beijing (China, 27 septembrie - 5 octombrie) şi Moscova (Rusia, 13-19 octombrie).

 

Sursa: mytex

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.