Lucescu dixit: “Ambiție contra experiență”!

Publicat in Sport 30 Iulie 2014 2070 ori
Google+ WhatsApp
Lucescu dixit: “Ambiție contra experiență”!
Lucescu dixit: “Ambiție contra experiență”!

În această după-amiază, la sala de profil a Petrolului, a avut loc conferința de presă organizată de clubul ploieștean în perspectiva meciului de mâine, cu Viktoria Plzen.

 

La eveniment au participat Răzvan Lucescu, antrenorul “lupilor”, și Laurențiu Marinescu, căpitanul echipei.

 

Primul care a vorbit a fost coach-ul, Răzvan punctând asupra importanței acestei partide, vorbind și despre ambiția fotbaliștilor de a se califica după această dublă.

 

“Viktoria este un adversar cu mare experiență competițională, care a evoluat în competiții europene și care, practice, nu mai are nevoie de nicio prezentare! Va fi o dublă interesantă, de mare luptă, știm că partenerii nu traversează o perioadă foarte bună și vom încerca să-i surprindem. Trebuie să fim precauți și să încercăm să fim concentrați pentru a ne impune, nu de alta dar cehii alcătuiesc o echipă valoroasă, fiind un club bine organizat! Aș compara această partidă cu o problemă de construcții, Viktoria fiind o organizare gata făcută iar Petrolul, un proiect aflat în fază primară!”

 

La rândul său, Laurențiu Marinescu a spus: “Mâine vom întâlni o echipă bună, valoroasă, care a eliminat anul trecut pe Sahtior Donetk. Cehii alcătuiesc o trupă valoroasă, cu fotbaliști de calibru, dar cel mai important este ca noi să ne facem jocul și să avem parte și de puțină șansă! Îmi doresc să învingem la un scor mare, care să ne scutească de emoții la Plzen!”

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.