Noi achiziții pentru echipa masculină a CSM-ului

Publicat in Sport 29 Iulie 2014 1846 ori
Google+ WhatsApp
Noi achiziții pentru echipa masculină a CSM-ului
Noi achiziții pentru echipa masculină a CSM-ului

Handbaliştii de la CSM Ploieşti parcurg ultimele zile ale cantonamentului de la Ciuta (Buzău), ei urmând să revină acasă joi, după un stagiu de 7 zile în care au avut parte de câte două sau chiar trei antrenamente pe zi.

 

Directorul tehnic Ion Nicolae şi antrenorul principal Dragoş Dobrescu au sub comandă 16 sportivi, ultimii sosiţi fiind Andrei Hodorogea (inter/centru), venit de la CSŞ 2 Bucureşti şi Alin Budui (extremă), un ploieştean aparţinând de Centrul de Excelenţă de la Sighişoara, dar care a jucat în ultimul sezon pentru CSM Bucureşti. Singurul absent este interul Nicolae Ungureanu, care a acuzat o entorsă şi a fost lăsat acasă.

 

Potrivit ofițerului de presă al CSM, lotul prezent în cantonament este următorul: Marian Dumitru şi Daniel Rotaru (portari); Bogdan Botezatu, George Stăncioiu, Marius Mihoci, Alin Budui, Claudiu Subţirică, Emilian Turcu, Alexandru Pâslaru, Andrei Macovei, Sorin Cristea, Andrei Hodorogea, Victor Hoinaru, Bogdan Năstase, Narcis Zamfir şi Gheorghe Roman (jucători de câmp).

 

După revenirea acasă, jucătorii vor primi liber până luni, când se vor relua antrenamentele la Sala „Olimpia”. La finalul săptămânii viitoare, pe 8 şi 9 august, Zamfir şi colegii lui vor susţine primele două partide de verificare, cu CSM Bucureşti, primul joc fiind programat în Capitală, vineri, de la ora 18:00, iar cel de-al doilea, la Ploieşti, o zi mai târziu (ora va fi decisă în funcţie de programul turneului feminin ce va avea loc tot în weekend-ul viitor, la „Olimpia”).

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.