Bilete pentru partidele cu Viktoria Plzen și FC Botoșani

Publicat in Sport 28 Iulie 2014 1983 ori
Google+ WhatsApp
Bilete pentru partidele cu Viktoria Plzen și FC Botoșani
Bilete pentru partidele cu Viktoria Plzen și FC Botoșani

Începând de astăzi, 28 iulie, FC Petrolul Ploiești a pus în vânzare, la casele stadionului ”Ilie Oană”, bilete pentru jocul de joi, cu Viktoria Plzen, din turul 3 preliminar al Europa League, dar și pentru cel de duminică, împotriva lui FC Botoșani, din etapa a doua a Ligii 1.

 

Potrivit site-ului oficial, suporterii care dețin abonamente valabile pentru sezonul 2014-2015 la cele două peluze, închise la jocurile cu FC Botoșani și Rapid, din etapele a doua, respectiv, a patra, vor primi tichete cu valoare 0 (zero) la Tribuna a II-a. Fanii sunt așteptați să vină la casele de bilete de la stadion cu cardul care certifică faptul că sunt abonați la cele două peluze.

 

Prețurile biletelor sunt identice pentru ambele confruntări:

 

Peluze             12 lei

Tribuna I           35 lei

Tribuna II         25 lei

Tribuna 0         60 lei

Loc în lojă        300 lei

 

Suporterii își pot achiziționa de astăzi biletele de pe site-ul oficial al FC Petrolul, de pe site-ul Eventim, dar și de la partenerii Eventim!

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.