Arena Flamurtari văzută de la etajul IV

Publicat in Sport 23 Iulie 2014 2367 ori
Google+ WhatsApp
Arena Flamurtari văzută de la etajul IV
Arena Flamurtari văzută de la etajul IV

Cu jumătate de oră înaintea conferinței oficiale de presă susținută la arena Flamurtari de către Răzvan Lucescu, antrenorul Petrolului, am încercat să fac o poză a stadionului de la înălțimea etajului patru a hotelului Partner, locul unde este cazată delegația ploieștenilor venită în Albania.

 

După un zbor de două ceasuri și o aterizare lină pe aeroportul din Tirana, delegația a luat cap-compas orașul-stațiune Vlora, localitate port la marea Adriatică, parcurgând cei 160 de km de la aeroport la bordul unui frumos autocar.

 

Odată ajunși la Vlore, fotbaliștii au servit dejunul și s-au odihnit câteva ceasuri urmând ca imediat după conferința coach-ului român să aibe primul contact cu terenul – destul de prost! – al echipei albaneze.

 

Aici este urât, ploaia făcându-și de cap din ceas în ceas câte 10-15 minute! Săsperăm că mâine nu va mai fi cazul!

 

Lumea în Vlore este convinsă că Flamurtari poate întoarce rezultatul de la Ploiești și Flota Kuqezi” – roș-negrii – se va califica mai departe.

 

Întrucât camera în care sunt cazat are vedere exact la arenă, fiind la nici 200 de metri depărtare, am vrut să vă introduc mai devreme în febra jocului de mâine, chiar și printr-o simplă poză! Voi mai posta, diseară, imediat după conferința de presă! Rămâneți pe fază!

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.