Simona Halep il infrunta pe Ilie Nastase la Busteni

Publicat in Sport 18 Iulie 2014 Actualizat: 18 Iulie 2014 716 ori
Google+ WhatsApp
Simona Halep il infrunta pe Ilie Nastase la Busteni
Simona Halep il infrunta pe Ilie Nastase la Busteni

 

Azi, de la ora 17.00, Primăria orașului Bușteni organizeaza unul dintre cele mai importante evenimente ale anului, denumit sugestiv ”Bușteni, o stațiune renăscută!”, la care vor fi prezente superlativele sportului românesc - Simona Halep și Ilie Năstase.
În cadrul evenimentului va fi inaugurată Arena de tenis ”Ilie Năstase”, situată în apropierea clădirii primăriei, obiectiv ce face parte din proiectul cu finanțare europeană ”Modernizarea infrastructurii și creșterea calității serviciilor turistice în stațiunea Bușteni”. Arena de tenis, amenajată în aer liber, dispune de 500 de locuri și are o suprafață de aproximativ 650 mp.
Unii dintre cei mai mari sportivi români, tenismenii Simona Halep și Ilie Năstase, ambii cetățeni de onoare ai orașului Bușteni, au fost invitați să susțină un meci demonstrativ tot vineri, cu prilejul inaugurării centrului polivalent.
De asemenea, în cadrul unei ceremonii oficiale organizată în aceeași locație, Emanoil Savin, primarul orașului Bușteni, va conferi titlurile de ”cetățean de onoare” unor personalități precum: Sandra Izbașa - gimnastă română de talie mondială, Horațiu Mălăele - actor, regizor, caricaturist și scriitor român, acad. prof. dr. Irinel Popescu - medic și academician român, prof. dr. Ioan Lascăr - renumit fondator, organizator și conducător al Clinicii de vârf "Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă" din cadrul Spitalului Clinic de Urgență București. Programul va fi prezentat de Adrian Fetecău, liderul celei mai longevive trupe umoristice din România - ”Vouă”.
Evenimentul se va încheia cu un concert extraordinar susținut de Paula Seling și Marcel Pavel.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.