Meciuri amicale cu Steaua Roșie Belgrad și Fenerbahce Istanbul

Publicat in Sport 17 Iulie 2014 1829 ori
Google+ WhatsApp
 Meciuri amicale cu Steaua Roșie Belgrad și Fenerbahce Istanbul
Meciuri amicale cu Steaua Roșie Belgrad și Fenerbahce Istanbul

Campioana României va demara pregătirile pentru noul sezon pe data de 11 august. Preț de o săptămână, tehnicianul Vladimir Arnautovic și colaboratorii săi vor conduce ședințele de antrenament la Sala Olimpia, urmând ca pe 18 august ploieștenii să ia drumul Serbiei, pentru un stagiu centralizat ce se va întinde până la începutul lunii septembrie. La fel ca în ultimii doi ani, CSU Asesoft își va stabili cartierul general la Zlatibor, unde “alb-albaștrii” vor disputa mai multe meciuri de verificare, în compania unor adversari de prim rang european.

 

Ploieștenii vor reveni din vacanță în mai puțin de o lună, staff-ul tehnic al campioanei dorind să înceapă din timp pregătirile în perspectiva unui sezon în care gruparea antrenată de Vladimir Arnautovic țintește un parcurs cât mai lung în EuroCup. Până pe 20 septembrie, când este programată manșa tur din cadrul optimilor de finală ale Cupei României, Burlacu și colegii săi vor disputa cel puțin 10 meciuri amicale, aproape jumătate dintre acestea urmând să se desfășoare în Serbia. “Pentru cantonamentul de la Zlatibor am antamat deja două jocuri de verificare, cu Steaua Roșie Belgrad și Fenerbahce Istanbul, în acest moment aflându-ne în tratative avansate cu alte două echipe, din Turcia și Ucraina. La revenirea în țară, programată pentru data de 2 septembrie, vom intra în linie dreaptă cu pregătirile pentru noua ediție de campionat și, în acest sens, vom lua parte la cel puțin un turneu amical, pe care există șanse destul de mari să-l organizăm la Ploiești. Desigur, în afara unui astfel de patrulater, vom mai disputa alte 3-4 meciuri amicale cu echipe din Liga Națională”, a declarat pentru csuasesoft președintele executiv Ionuț Georgescu.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.