“Simply the best!”

Publicat in Sport 13 Iulie 2014 1854 ori
Google+ WhatsApp
“Simply the best!”
“Simply the best!”

Simona Halep a cucerit cel de-al 8-lea trofeu WTA al carierei și, la final, pe acorduriile melodiei "Simply The Best", cântată de Tina Turner, s-a așezat plângând pe scaunul ei, copleșită de emoțiile succesului de pe teren propriu.

 

Favorita principală a turneului BRD Bucharest Open, Simoan Halep a confirmat, cîștigând finala întrecerii WTA desfășurata de-a lungul acestei săptămâni pe Arene BNR din Bucuresti. Jucătoarea română s-a impus în două seturi, 6-1, 6-3, în fața italiencei Roberta Vinci, cap de serie numărul 2.

 

Victoria finală la BRD Bucharest Open îi aduce Simonei Halep un cec în valoare de 40.000 de euro dar și 150 de puncte WTA.

 

Halep, în vârstă de 22 de ani, a cucerit în cariera ei 8 trofee WTA, în afara turneului de la Doha ea triumfând, în 2013, la competiţiile de la Nurnberg, 's-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova şi Sofia.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.