Vindecat prin dragostea "lupilor"

Publicat in Sport 13 Iulie 2014 518 ori
Google+ WhatsApp
Vindecat prin dragostea "lupilor"
Vindecat prin dragostea "lupilor"

Juniorul Vlad Radu a învins boala gravă de care suferea, iar astăzi a dorit să-l cunoască personal pe antrenorul Răzvan Lucescu și să-i revadă pe fotbaliștii Petrolului pentru a le ura succes înaintea noului sezon.

 

Susținut de conducerea clubului, echipă, suporteri, dar și de ceilalți oameni ce întregesc marea familie petrolistă, Vlad Radu redevine pe zi ce trece un adolescent normal, reușind să câștige lupta cu boala la capătul unei grele și nemeritate suferințe. Juniorul nostru se reface bine și, astăzi, la reîntâlnirea cu haita lupilor, fața i s-a luminat din nou de zâmbetul său cald, pe care nu și l-a pierdut nici în cele mai grele momente.

 

De la ultima sa întâlnire cu jucătorii săi preferați, Vlad a trecut printr-o operație complexă, urmată de tratamente chinuitoare, dar susține că terapia prin care s-a vindecat cu adevărat a reprezentat-o dragostea arătată de FC Petrolul în tot acest timp. ”Mă bucur să vă revăd, vă mulțumesc pentru tot ajutorul pe care mi l-ați acordat cu atâta generozitate și vă țin pumnii strânși să câștigați campionatul. Am simțit din plin dragostea voastră și asta mi-a dat putere să trec cu bine peste toate încercările”, le-a transmis juniorul petroliștilor, înaintea antrenamentului de duminică dimineață de la Crângul lui Bot. Rând pe rând, toți fotbaliștii au ținut să-l salute, iar Adrian Mutu i-a oferit din partea echipei o minge cu autografele tuturor galben-albaștrilor.

 

În finalul revederii, Vlad a primit un cadou de suflet din partea lui Răzvan Lucescu, tehnicianul oferindu-i o brățară religioasă pe care o purtase până atunci la mână. Vizibil emoționat de gestul sensibil al fostului selecționer, juniorul și-a găsit cu greu cuvintele: ”Mi-am dorit de multă vreme să-l cunosc pe domnul Lucescu, dar până acum n-am avut posibilitatea. Am fost mai mereu în spital, urmând tratamentul, dar iată că în cele din urmă l-am întâlnit. Știam că este un antrenor foarte bun, iar acum am descoperit și un om cu totul deosebit”.

 

Înainte de a-și lua la revedere de la echipă, Vlad i-a asigurat pe lupi că va fi pe stadion să-i încurajeze la fiecare meci disputat pe ”Ilie Oană”, primul fiind cel de joia viitoare, contra albanezilor de la Flamurtari, în turul 2 preliminar al Europa League. După această întâlnire, Petrolul poate considera că a obținut deja prima mare victorie chiar înainte de începerea sezonului. În mod sigur, și cea mai importantă!

 

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.